Hero Caption Title

Hero Caption Description

WORD UP!

Het hiphop event voor jongeren tussen de 12 en 30 jaar.

Word Up! is een tweemaandelijks hiphop-evenement gericht op jongeren van 12 tot en met 30 jaar, georganiseerd door een vrijwilligersgroep van ongeveer 30 personen. Het evenement is ontwikkeld door Kareem Gazuani en Shaun Figaroa in samenwerking met Dynamo/HHL040, als onderdeel van de inspanningen van de stichting om urban culture en talentontwikkeling te promoten en nieuwe concepten te creëren.

Het concept van Word Up! is gebaseerd op talentontwikkeling, waardoor opkomende artiesten de kans krijgen om zich te professionaliseren. Het biedt een podium aan lokaal talent en een gevestigde artiest als headliner, wat al jarenlang een groot succes blijkt te zijn. Door de jaren heen heeft Word Up! veel artiesten geholpen om hun eerste stappen op het podium te zetten en zich te vestigen in de muziekwereld als performer.

0 / 1
Custom Title

Word Up! XL 2015

Uitverkocht Word Up! XL event tijdens het E-Moves festival.
We vierde ons driejarig jubileum samen met Hef, Lijpe, SFB, D-double, Phleks en DJ Shyrano!

"Word up! zorgt er elke editie voor dat de beste hiphop talenten uit heel Nederland komen optreden. Ze zorgen ervoor dat nieuw jong talent zich kunnen ontwikkelen en daardoor een eigen kring kunnen opbouwen."

Licht op Eindhoven.nl
  • Share:
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et.